Convocades les proves per a acreditar coneixements de valencià

JQCVLa Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià ha convocat les proves per a l’obtenció de certificacions de valencià. Del 23 de març al 9 d’abril de 2018, qui vulga acreditar els seu nivell de llengua es podrà inscriure en les proves dels nivells A2 (antic Coneixements Orals), B1 (antic Elemental), C1 (antic Mitjà) i llenguatges específics. Les proves d’aquests nivells es desenvoluparan durant el mes de juny, concretament:

- 9 de juny: A2 / C1 (primera jornada) / Certificat de Llenguatge Administratiu

- 16 de juny: B1 / Certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació

- 30 de juny: C1 (segona jornada) / Certificat de Correcció de Textos

La inscripció en els nivells B2 (nou) i C2 (antic Superior) serà de l'1 al 15 de setembre de 2018. Aquestes proves tindran lloc els dies 27 d'octubre (primera jornada del C2), el 3 de novembre (B2) i el 10 de novembre (segona jornada del C2).

La matrícula s’ha de fer per via telemàtica, des d'ací. Una vegada fet el pagament ja haurà finalitzat la inscripció. No cal presentar res més. Podran prendre part en les proves les persones majors de 16 anys en el moment de fer la prova corresponent.


Per a més informació, podeu acudir a l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de l’Ajuntament de Montserrat (pl. Església, 1) o consultar la resolució.

Imprimeix