Convocades les ajudes per al foment del valencià en l’àmbit festiu

aviva Montserrat Hor 300La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme (DGPLGM) ha convocat les ajudes destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu per a l’any 2018. Aquesta línia de subvencions van adreçades a les comissions de festes de les Falles, de les Fogueres, de la Magdalena i de les de Moros i Cristians.

En el cas de les Falles, enguany s’han consignat 91.000 euros, que es repartiran en 95 premis als llibres de falles, 20 per a les comissions falleres del cap i casal (30.000 euros) i 75 per a la resta de falles del territori valencià (61.000 euros). Des de hui, 26 de gener, fins al 9 de febrer de 2018 es podran presentar les sol·licituds per a participar en la convocatòria. Posteriorment, abans del 15 de febrer, les entitats sol·licitants hauran de presentar, en la DGPLGM, cinc exemplars del llibret de falla editat.

Les entitats interessades podran assessorar-se i tramitar les ajudes, si ho necessiten, a l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Montserrat, en horari d’oficina, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Imprimeix