Llistes de persones seleccionades en els cursos de valencià

Cartell curs A2 web2Conclòs el període de preinscripció, es publiquen les llistes de persones inscrites i seleccionades per a matricular-se en els cursos de valencià. Les persones seleccionades han de formalitzar la matrícula abans del 14 de desembre de 2017, d’una de les dues maneres següents:

- Telemàticament: a través del formulari que s’enviarà el dilluns 11 de desembre de 2017 a la seua adreça electrònica personal.

- Presencialment: a l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Montserrat (pl. de l’Església, 1), de 9.00 a 14.00 hores, a partir del dilluns 11 de desembre.

Horari dels cursos

El curs Valencià A2 s’impartirà els dimarts i els dijous, de 15 a 16.30 hores, a l’Escola de Persones Adultes (c/ Alfredo Garcia, 30), de gener a maig de 2018. El nivell A2 està adreçat, generalment, a persones no valencianoparlants o que han tingut poc de contacte amb el valencià. Es tracta d'un nivell inicial.

El curs Valencià C2 s’impartirà els dimarts i els dijous, de 17 a 18.30 hores, a l’Escola de Persones Adultes (c/ Alfredo Garcia, 30), de gener a maig de 2018. El nivell C2 està adreçat, generalment, a persones valencianoparlants que ja tenen algun certificat de coneixements de valencià (es recomana el C1). Es tracta del nivell més alt.

IMPORTANT: En formalitzar la matrícula l'alumne/a assumeix el compromís d'assistència i aprofitament del curs, que serà avaluat per la professora i supervisat per l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Montserrat. Si es produeix l'abandonament del curs sense causa justificada es tindrà en compte per a pròximes ofertes formatives de l'ajuntament.

Llista de persones inscrites i seleccionades en el curs Valencià A2

Llista de persones inscrites i seleccionades en el curs Valencià C2

Imprimeix