Cartes i música per a viure “El Nadal, en valencià”

CD Ara ve NadalL’Agència de Promoció del Valencià (Aviva) de l’Ajuntament de Montserrat engega un any més la campanya “El Nadal, en valencià”. I ho fa, com és habitual, repartint les cartes als Reis d’Orient entre els alumnes de l’Escola Infantil Municipal (EIM), l’escola infantil El Soroll i els alumnes més menuts del CEIP Evaristo Calatayud (fins a 3r de Primària).

Enguany, a més, s’ha obsequiat cada alumne de l’EIM i de l’escola El Soroll amb un exemplar del disc Ara ve Nadal, que recull les nadales tradicionals versionades a l’estil pop rock per grups i cantants valencians. Al CEIP, s’han distribuït 30 exemplars, un per aula, perquè puguen aprendre a classe les nostres nadales de sempre. En total, s’han repartit unes 500 cartes i un centenar de cedés.

Hi haurà més cartes a disposició de la ciutadania a les papereries del poble i a l’ajuntament. Així mateix, les nadales del recopilatori Ara ve Nadal sonaran durant tot el Nadal per la megafonia municipal i als comerços del municipi que vulguen sumar-se a la iniciativa.

Imprimeix