Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

L’Ajuntament de Montserrat obri el Qüestionari d'Igualtat Online per a l'elaboració del Pla Municipal d'Igualtat.

questionari igualtat

Atés a la importància que este consistori li dóna a la lluita per la igualtat real de dones i homes, volem presentar el Qüestionari d’Igualtat On-line.

Com sabeu, l’Ajuntament està dissenyant el Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de Montserrat per tal d’eliminar les discriminacions de gènere de tot tipus patides per les dones. Volem fer que el pla siga el més realista i adaptat a la realitat de dones i homes del nostre municipi, per això hem penjat a el web municipal el Qüestionari d’Igualtat On-line, on convidem a tota la ciutadania a emplenar-lo amb sinceritat per tal de tindre les dades més exactes possibles, ja que n’hi ha moltes àrees on volem treballar (mobilitat, urbanisme, salut, ocupació, etc.). És molt important conéixer les vostres impressions entorn a estes temàtiques, per això, la vostra participació es un element clau del projecte.

Vos recordem que el qüestionari és totalment anònim i confidencial i completa el procés de participació ciutadana per al diagnòstic que s’està elaborant per al disseny del Pla Municipal d’Igualtat. El període de participació serà del 31 d'octubre al 15 de novembre.

Esta lluita ens concerneix a totes les persones del poble i necessitem la vostra col·laboració per que siga una realitat. No oblides comentar-ho a la llar i animar a familiars i amistats perquè participen.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google