Novetats en la gestió d'ocupació al Servef

GVAjobs La setmana passada el Servef va reunir els agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per a comunicar-los que, d'ara endavant, hi haurà canvis en la forma de gestionar les ofertes de treball.
Per una banda, es busca premiar les persones desocupades proactives, així que el Servef ja no enviarà cartes ni missatges avisant de què hi ha alguna oferta laboral que s'ajusta al perfil de la persona desocupada, sinó que ha de ser aquesta la que s'interesse i envie el seu currículum vitae a les ofertes que es pengen al portal.
A més, les ofertes laborals penjades s'actualitzaran cada mitja hora i es despenjaran aquelles per les quals s'interessen un nombre de candidats amb el perfil requerit per l'empresa. Amb aquest canvi es vol donar dinamisme a aquesta web i fer-la similar a altres pàgines d'ofertes laborals ja existents.
Mitjançant el codi autoservef i via correu electrònic, serà la forma en què les persones desocupades estaran en contacte amb el Servef.
Per altra banda, les empreses podran donar d'alta les seues ofertes al portal sense haver de desplaçar-se a les oficines del Servef. Podran fer-ho elles directament o contactant amb l'AODL del seu municipi, que exercirà de col·laborador i prospector entre el teixit empresarial local i el Servef.
Per aquest motiu, l'AODL de Montserrat es posa al servei de les empreses per ajudar-les a cobrir les necessitats de personal que puguen tindre.

Imprimeix