Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

VISITES A EMPRESES PER A LA NOVA GALERIA EMPRESARIAL DE MONTSERRAT

SandraCom ja es va anunciar, amb la finalitat de millorar la presència a Internet de les empreses locals, des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) anem a crear una galeria empresarial gratuïta i online de Montserrat, que es penjarà al nou lloc web municipal.

La Diputació de València ha posat a disposició dels municipis adherits a la Xarxa ADL (on està inclosa Montserrat) l'espai on estaran ubicats tots aquells negocis locals que participen en aquesta iniciativa. Dins aquest espai web únic les empreses tindran un lloc propi en forma de fitxa amb les dades de l'activitat que desenvolupa, que podran modificar quan vulguen amb accés individualitzat amb una contrasenya que proporcionarem. A més, dins de la nostra miniweb també apareixerà informació i actualitat sobre el sector comercial i empresarial que pot ser del vostre interès.

Us presentem a la persona encarregada de dur a terme una gran part d'este projecte: Sandra; una treballadora municipal que al llarg dels següents mesos visitarà les vostres empreses per a arreplegar les dades necessàries per a completar esta galeria.

Agraïm per avançat la vostra col·laboració i atenció quan Sandra es presente al vostre negoci.

Si voleu més informació podeu contractar amb nosaltres: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google