Vuelve la Escuela de Pascua de Montserrat

Escola Infantil MunicipalL'Escola de Pasqua de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va dirigida?
L'escola és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quina data tindrà lloc?
Els dies 18, 23, 24, 25 i 26 d’abril.

Què val?
Té un cost de 40 euros.

On es fa?
Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal del carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?
De 9.00 a 13.30 hores.

Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?
Si hi ha com a mínim 10 comensals inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador és de 13.30 a 15.30.
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera és de 8 a 9.

On puc apuntar el meu fill/a?
Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada, de l’1 al 9 d’abril.

On ho he de pagar?
El pagament podrà fer-se amb targeta en el mateix moment de fer la matrícula o en qualsevol entitat bancària amb el document de pagament facilitat per l'Ajuntament.

On puc aconseguir el full de sol·licitud?
Des d'ací podeu descarregar-lo en format PDF. També el trobareu al punt d'informació de l'Ajuntament (Registre) i a l'Escola Infantil Municipal.

Encara tinc dubtes, què faig?
Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimir