Descarga app Montserrat Info
Portal de transparencia

Educación y Formación

NOTICIAS

Joventut organiza una excursión a la nieve

Excursió neu Aviva webLa Regidoria d’Educació, Formació i Joventut obri el termini d’inscripcions a l’excursió a l’estació d’esquí de Valdelinares, que tindrà lloc el diumenge 3 de febrer de 2019. L’eixida serà a les 06.15 h des de l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30) i l’arribada a Montserrat serà al voltant de les 19.30 h al mateix lloc. El preu de l’activitat varia segons l’opció elegida:

Opció 1
- Bus = 13 euros.

Opció 2
- Bus + pista de trineus + dinar (inclou 1r plat, 2n plat, pa i aigua) = 37 euros.
La pista de trineus és una zona acotada per a l’ús exclusiu de trineus. A més, compta amb una zona especial per a fer ninots de neu, un tira boles i una atracció sobre la neu. Amb l’entrada et regalen una pala individual per a relliscar per la neu. Pots portar el teu propi trineu. Cal tindre en compte que allí no es lloguen trineus, solament se’n venen.

Opció 3
- Bus + forfet = 53 euros.

Opció 4
- Esquí: bus + forfet + lloguer de material d’esquí = 64 euros.
- Surf de neu (snowboard): bus + forfet + lloguer de la planxa de neu = 64 euros.

Opció 5
- Esquí: bus + forfet + lloguer material d’esquí + classe d’esquí (2 hores de durada) = 76 euros.
- Surf de neu: bus + forfet + lloguer material de surf de neu + classe de surf de neu (2 hores de durada) = 76 euros.

Opció 6
- Esquí: bus + forfet + lloguer material d’esquí + classe d’esquí (2 hores de durada) + dinar (inclou beguda aigua/refresc i entrepà) = 83 euros.
- Surf de neu: bus + forfet + lloguer material de surf de neu + classe de surf de neu (2 hores de durada) + dinar (inclou entrepà i refresc o aigua) = 83 euros.

El lloguer de casc són 3 euros. En cas de voler llogar-lo, s’haurà de sumar aquest import al preu de l’opció escollida en el moment de realitzar el pagament.  

A les persones que trien les opcions que impliquen forfet (opció 3, 4, 5 i 6) el dia de l’excursió se’ls demanarà 3 euros en concepte de fiança. Una vegada acabada l’activitat, el guia acompanyant els retornarà els 3 euros.

En totes les opcions hi ha inclosa una assegurança de viatge.

Tots els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n faça responsable.

L’activitat té places limitades, per això si es supera el nombre de places disponibles, les inscripcions s’acceptaran per ordre d’inscripció. Tanmateix, la realització de l’activitat està sotmesa a un nombre mínim de participants, en cas que no es realitzara, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites i es tornarà l’import abonat. A més, la realització de les classes també està sotmés a un nombre mínim de persones inscrites en cada nivell i modalitat. Si, una vegada tancades les inscripcions, no es pot realitzar la classe, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites i es tornarà l’import abonat.

Com em puc inscriure?

El termini d’inscripció acaba el divendres 25 de gener de 2019. Per a formalitzar la inscripció heu de:
1.    Emplenar el formulari d’inscripció.
2.    Realitzar el pagament, mitjançant un ingrés en el compte bancari o una transferència.
3.    Enviar el formulari d’inscripció juntament amb el comprovant de pagament al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla..

S’ha d’emplenar un formulari per cada persona que s’inscriu. Podeu descarregar-vos-el en format PDF ací.  

On ho he de pagar?
Per a fer el pagament s’ha d’ingressar l’import o fer una transferència bancària a aquest compte:

BANKIA ES15 2038 8722 056000086649
Beneficiari: Viajes Transvia
En el concepte cal posar: Nom i cognoms – Ajuntament de Montserrat.

Si una persona fa el pagament de diferents persones, cal que adjunte tots els formularis d’inscripció de les persones corresponents al correu electrònic que enviarà a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. amb el justificant de pagament.

Encara tinc dubtes, què faig?
Podeu escriure a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla..

Imprimir Email

Excursión a Expojove

cartell expojove 2 1La Regidoria d’Educació, Formació i Joventut ha obert el termini d’inscripcions a l’excursió a Expojove, que tindrà lloc el dijous 3 de gener de 2019.

L’eixida serà a les 10.00 h des de l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30) i l’arribada a Montserrat serà a les 18.00 h al mateix lloc.

El preu de l’activitat inclou el transport i l’entrada a Expojove:

-       Per als menors de 4 anys (han de tindre 4 anys o menys el 2 de gener de 2019) l’eixida és gratuïta.

-       Per als majors de 4 anys té un cost de 3 euros.

Tots els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que es faça responsable.

L’activitat té places limitades, per això si se supera el nombre de places disponibles per a l’activitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre d’inscripció. Tanmateix, la realització de l’activitat està sotmesa a un nombre mínim de participants, en cas que no es realitzara, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites.


Com m’hi puc inscriure?

Per a formalitzar la inscripció heu d’emplenar el formulari i presentar-lo a l’Ajuntament el 2 de gener, d’11.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 17.00 hores.

Podeu descarregar-vos el formulari en format PDF ací. També el trobareu a l’Ajuntament el dia 2 de gener en l’horari d’inscripció.


On ho he de pagar?

El pagament es farà en metàl·lic a l’Ajuntament en el moment de la inscripció.


Encara tinc dubtes, què faig?


Podeu escriure a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla..

Imprimir Email

Montserrat pone en marcha el programa JOOP

Flyer blau JOOP 1
La Regidoria d'Educació, Formació i Joventut posa en marxa el Programa Jove Oportunitat (JOOP), una iniciativa promoguda per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i finançada pel Fons Social Europeu. 

El programa està adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no estan treballant i que han abandonat els seus estudis sense haver aconseguit una titulació de batxillerat ni completat un cicle formatiu de grau mitjà, tinguen o no el graduat d’Educació Secundària Obligatòria.
 
Des del pròxim febrer fins a finals de juny, els participants assistiran tots els matins a sessions gratuïtes d’orientació i assessorament, tant individualment com grupalment, a càrrec de professionals experts en el guiatge de joves. Les sessions constaran de dinàmiques grupals, activitats i entrevistes personals i excursions per a conéixer nous sectors i possibles eixides laborals. Durant els mesos posteriors, es realitzaran unes sessions de seguiment amb els participants per a avaluar la consecució dels objectius proposats. 

L’objectiu principal del programa JOOP és que les joves i els joves participants realitzen un canvi d’actitud en la manera en què s’enfronten a la realitat, des d’un punt de vista personal, social i laboral. S’orientarà i es donarà suport a cada participant perquè construïsca un projecte vital i laboral que implique una millora en la seua qualificació que li permeta accedir a treballs estables i de major qualitat. 

Si hi tens interés o vols rebre més informació, pots escriure a infaEsta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Imprimir Email

La Escola de Nadal vuelve a abrir puertas

Escola NadalL'Escola de Nadal de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va dirigida?

L'escola és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quines data tindrà lloc?

Els dies 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener.

Què val?

Té un cost de 40 euros.

On es fa?

Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?

De 9.00 a 13.30 hores.

Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?

Si hi ha com a mínim 10 comensals inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador és de 13.30 a 15.30. Així mateix, si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera és de 8 a 9.

On puc apuntar el meu fill o la meua filla?

Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada, del 3 al 14 de desembre.

On ho he de pagar?

El pagament es podrà fer amb targeta al mateix moment de fer la matricula o bé en qualsevol entitat bancària amb el document de pagament facilitat per l'Ajuntament.

On puc aconseguir el full de sol·licitud?

Des d'ací podeu descarregar-lo en format PDF. També el trobareu al Punt d'Informació de l'Ajuntament (OAC) i a l'Escola Infantil Municipal.

Encara tinc dubtes, què faig?

Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimir Email

Charla sobre la agresividad infantil a l'Escola Municipal Infantil

Xarrada agressivitat infantil 001 1 1
La Regidoria d'Educació, Formació i Joventut, a través de l’Espai Familiar de Montserrat i en col·laboració amb l’Escola Infantil Municipal, ha preparat una xarrada gratuïta sobre agressivitat infantil, on parlarem sobre la ràbia, els zels, les rebequeries, les baralles i els conflictes infantils, i de com gestionar i previndre els comportaments agressius (mossegar, arrapar, pegar...) que sorgeixen dels 0 als 3 anys.

Com previndre els comportaments agressius en els xiquets i les xiquetes? Què fer quan ha mossegat? I quan li han pegat? Què fem quan té una rebequeria? Resol aquests i altres dubtes a la xarrada que tindrà lloc el pròxim dijous 29 de novembre a les 17.30 h a les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal de Montserrat (c/ Alfredo García, 30).

Si voleu més informació, podeu dirigir-vos a la directora de l’Escola Infantil Municipal o escriure a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla..

Imprimir Email

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMAS DE EMPLEO

logo sempre teua

 •   Aqui estamos

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Siguenos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Siguenos

    Aqui estamos

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google