Descarga app Montserrat Info
Portal de transparencia

El Voluntariat pel Valencià se presenta en Montserrat

Mupis Montserrat finalEl dilluns 11 de febrer, a les 15.00 hores, el CEIP Evaristo Calatayud acollirà la presentació del Voluntariat pel Valencià, un programa de participació lingüística, gratuït i adreçat a tota la població, que posa en contacte persones valencianoparlants (voluntàries) i persones que el volen practicar (aprenentes) per tal que conversen en ambients divertits i relaxats, fora de classes i exàmens.

El projecte Voluntariat pel Valencià és una iniciativa d’Escola Valenciana en què participa la Regidoria d’Educació i Formació a través de l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat.

Eres valencianoparlant?
Fes-te voluntari o voluntària pel valencià. Dedica una hora setmanal durant 10 setmanes a conversar amb una parella lingüística. Viuràs una experiència enriquidora que et permetrà conéixer gent nova i ajudar-la en el seu procés d'aprenentatge del valencià. Comparteix la llengua per a fer-la créixer.
 
Vols aprendre a parlar valencià?
Fes-te aprenent o aprenenta. Durant una hora a la setmana podràs soltar-te a parlar valencià amb l’ajuda d’una parella lingüística valencianoparlant, sense el pes d’exàmens ni avaluacions. Aniràs guanyant cada vegada més fluïdesa. Aprén a parlar valencià d’una manera diferent.

Contacta amb nosaltres
Si tu també vols participar en el Voluntariat pel Valencià posa’t en contacte amb l’Agència de Promoció del Valencià a través de l’adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o del telèfon 96 298 80 00. També pots acudir personalment en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Imprimir Email

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMAS DE EMPLEO

logo sempre teua

 •   Aqui estamos

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Siguenos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Siguenos

    Aqui estamos

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google